E l l a -

Mockasiner

Åh jag har nog en förkärlek till mockasiner.. haha tycker dom är för söta på barn men så är de ju samtidigt väldigt praktiska. Mjuka, varma och sköna samt med antihalksula under foten. Perfekt på dagis. Har införskaffat 2 par till L nu.. ett par från PoP och ett par från Lindex.. Dom från Lindex är lite större så han får börja med dom andra.
Idag lämnade jag L för första gången ensam i några timmar på dagis, det gick tydligen hur bra som helst! Han hade både ätit och sovit bra.. Under tiden smet jag iväg på jobbintervju och tog en runda på hindersmässan på stan. Fyndade även ett par mockasiner/tofflor (till mig själv) på Indiska för halva priset! De är så galet sköna! Bästa tofflorna jag någonsinar  hhaft tror jag! Och jag har haft måånga genom åren hahaha, är så frusen av mig så går nästan jämt runt i tofflor när jag är hemma =)

Idag har jag haft en ovanligt "barnfri" dag.. båda barnen på dagis i några timmar och nu sover lillkorven medan storebrorsan är över hos grannen och leker. Så lungt och tyst här hemma, känns faktiskt helskumt :P Men snart bär det av till simskolan med Z, det är andra gången idag. Förra gången gick bra men han är lite vattenrädd.. men vilket jag hoppas ska försvinna nu när han går där.

Mockasinerna till L
Mockasinerna till morsanDec -11 / Jan -12

Var någon månad sedan jag skrev något här sist.. ska försöka uppdatera lite! =)

Vi hade en mysig jul hemma hos Z & L´s mormor o morfar och Carina på julafton med inhyrd tomte. Sedan på juldagen åkte vi till Hällefors för att fira jul "nr 2" med Z & L´s farmor o farfar samt några av C´s syskon. Mycket god mat som alltid, mys :-)

Nyårsafton spenderades i Sthlm på hotell. Vi hade som tradition när Z var liten (och vi bodde i Borås) att fira nyår på hotell i gbg. Nu när vi är tillbaka i Ö-o så fick det bli i sthlm detta året :) Det var roligt att komma iväg en sväng, vi var där lör- måndag. Dock var de flesta affärena stängda under helgen, så det blev mest fönstershopping :P Hotellet var fint och låg precis vid hötorget. Då vi var mitt i smeten så hade vi ju hoppats på att få se en massa fyrverkerier ... haha men tji fick vi.. tror vi hamnade på fel sida eller något för vi såg inte sett skit, några som skickade iväg ljusballonger... Väckte Z vid tolvslaget, men det var ju då helt i onödan :P

Z har börjat dagis igen och L har jag nu med börjat skola in på dagis (samma som Z går på). Jag har varit där med han en stund i några dagar bara och det går väll sådär. Han är van att sova middag även på förmiddagen, så brukar därför bli rätt kinkig fort innan lunch. Dessutom är det nya vikarier varje dag då ordinarie personal varit sjuka osv. Men hoppas att det kommer att fungera bättre framöver!


Lite bilder från dec /jan, bildbombar!! :-)Z´s födelsedag, hela 5 år! <3 med lite födelsedagsfrulle & paketöppning på sängen


Födelsedagskillen =)


Grabbarna testar Z´s nya skateboard


Busiga tomtenissar hos mormor o morfar


Vid sjön i grythyttan


Hotellet på nyår(-12)  far o son sitter och kikar efter fyrverkerier
God mat på Vapiano, trodde inte Z skulle gilla det, men han tryckte i sig pasta med skaldjur och grejjer ;)


Både stora o små kan gunga i "bebisgunga" ;)

Pulkapremiär (för L) =)RSS 2.0