E l l a -

Prickekorvar :-(

Nu har båda barnen äntligen blivit friska från vattkopporna! Först fick Z och sedan så snart han blivit frisk fick L. På ett sätt är jag glad över att de fick kopporna nu och inte senare när de är äldre. Det sägs ju att det brukar bli värre ju äldre barnen är. Men båda åkte på en himlans massa prickar över precis hela kroppen + feber och hosta på det med.

Z hade lite färre men större koppor..L hade fler men lite mindre..Lek o bus!!

Idag var jag & Z på lek o buslandet. Det var skönt för Z att få springa av sig lite då vi mest varit hemma senaste veckan eftersom han har haft vattkoppor. Men nu är han frisk, lite hostig bara. På lek o buslandet var det smockfullt med folk och jag fick värsta träningspasset genom att flänga efter honom åt alla håll och kanter och klättra både högt och lågt, puh! Innan vi gick hem så gjorde han en ansiktsmålning :)


L´s rum

Har tidigare tänkt lägga ut några bilder från barnens rum men har inte blivit av. Snart (i december) ska vi flytta IGEN, haha vi bara flyttar och flyttar. Men nu har vi äntligen köpt hus! Så planen är ju så klart att bo kvar där ett bra tag, i alla fall tills barnen blir stora :) Tänkte därför lägga ut lite bilder från L´s rum som det ser ut nu i denna lägenheten. Men eftersom att det är en hyreslgh så har vi inte velat lägga ner energi på renovering, annars hade vi nog bytt ut både golv och lister. Kanske lägger in lite fler bilder senare från resten av lgh, om det nu är någon som är intresserad :P

Bildbombar :)


L´s spjälsäng har många år på nacken (ca 18 år), den hade en av mina systerdöttrar när dom var små, tror det var Elin eller Agnes =) Z hade den också när han var liten.


Tavlorna och bokstäverna skulle egentligen ha kommit upp på väggen, men får bli efter flytten..


Garderoben ska få sig ett par fina knoppar sen med, funderar på dessa blå/vita från ljuvali

Älskar den här stickade gosedjursapan från Lisbeth Dahl..

Rastamössa

Den här rastmössan har hängt med i många år nu.. kidsen älskar att klä ut sig i den och dra i de långa dreadsen :P
RSS 2.0