E l l a -

5 månader!

Vad tiden flyger iväg... lillen är nu lite drygt 5 månader! =) Här kommer en liten update på vad som händer.

Nu ammar jag mest på nätterna bara, morgon/kväll, så övriga mål får han flaskan. Han har börjat lite smått med smakportioner... förra veckan var det potatispuré  som gällde och det slank ner fint! Denna veckan testar vi advokado, nästa vecka blir det morotspuré, sedan broccolipuré och sen tänkte vi testa ärtpuré. Haha tänkte att vi börjar med allt det "äckliga" så han inte blir van vid endast söta smaker från t ex. olika fruktmoser.

Han trivs som fisken i vattnet i sin lekring! Har hyffsad balans när han sitter, men ibland tippar han iväg åt nått håll och då är det ju tur att lekringen finns där som stöd. Har även sett att han försöker ta sig framåt när han ligger ner, men han har inte lyckats komma på tekniken med att "åla" eller krypa riktigt än, men tror det är på gång snart, för ibland reser han sig upp på knä och gungar lite fram och tillbaka, ser urgulligt ut =D Han har även lyckats med att rulla runt några gånger från mage till rygg, han blir så förvånad varje gång han gör det.

      

Kommentarer
Postat av: Fia

Hur söt som helst e han!!! hoppas man får en lika söt =)

15nov började ja blogga igen, efter ett halvårs uppehåll hehe. Sa ja inte d till dig? du kanske glömde bort d lika snabbt igen hehehe. Under tiden jag itne bloggade hade jag haft rätt många besökare varje dag visade det sig så det var därför jag började igen.

Åker aldrig mer vattenrutchekana, dem på gustavsvik var verkligen inte roliga, bara förjävliga! pöööss

2011-01-16 @ 18:27:32
URL: http://festligt.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BFA Personligt bloggar Affärsverksamhet bloggar Shopping och Mode Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0