E l l a -

Nya hobbyn..

Gameboynörden in action! Skulle han få bestämma själv så satt han nog o spela hela dagarna haha.. men spelet är faktiskt rätt bra o ha ibland, t ex. om man ska åka bil, tåg lr flyg långt så har han ju då något att sysselsätta sig med. Hmm undrar varifrån han har fått sitt spelintresse.. ? ja inte är det från mig iaf! :P


Huvudfoting!

För ett tag sedan ritade Z sin första huvudfoting, haha jag blev så glad.. har väntat ett tag på att han skulle göra det :) När han ritat de två armarna så fortsatte han och rita flera och sa att det var en "farlig monster spindelmannen gubbe"

Snygg va? :D


Lauren Hill feat. Carlos Santana

See I know that a gift so great, Is only one God could create

Fotografering

Idag var vi iväg och fotograferade grabbarna. Ville ha en syskonbild på dom tillsammans och sedan en på bara L, en liknande som vi tog på Z när han var liten. Lyckades få till några fina trots att L var supertrött när bildena togs..

syskonbild 1
 
syskonbild 2
 
Bilden på L
Och det här är bilden som togs på Z när han var liten, visst blev bilderna lite lika? Vi tänkte förstora upp dessa också och hänga upp dom på väggen i sovrummet så det blir det första man ser varje morgon, en bra start på dagen med andra ord! =)


Semester.nu Tack!

Är bara såå sugen på att dra iväg till lite varmare breddgrader, är trött på all snö och kyla nu! De blev ju inte bättre heller när jag kollade igenom lite gamla semesterbilder från Mallorca-09! Hihi Z med sin älskade "blixten" bil.. =)

                                                                                                                  Bio!

Igår var vi på bio med Z, såg Trassel i 3D. Han diggade den och även vi tyckte faktiskt att den var rätt bra! :P

  

 


Polkadot stolsdyna

Nu när lillen spenderar allt mer tid i matstolen så har jag beställt en brun polkadot stolsdyna, tycker de är så fina och så passar de ju perfekt till IKEAs barnstolar.

En annan fördel är att de är gjorda i PU-yta och stöter därför bort vatten. Bara att torka av allt kladd alltså! =)Finns i flera fina färger och även i en annan modell som passar till Tripptrappstolar.
RSS 2.0