E l l a -

Gratis Fotobok

Tänkte bara tipsa om Photobox där man får beställa en gratis fotobok! Man betalar endast för frakten. De har en massa färdiga mallar att välja bland så det är superenkelt & roligt att göra boken.

Tog tillfället i akt och skapade en fotobok med bilder på L, och jag blev faktiskt riktigt nöjd med den :)BuzzadorJag har för ett antal år sedan registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det! =)
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster & jag har genom åren som medlem faktiskt fått testa på en hel del roliga produkter.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.


Klicka --> här  <-- för att bli medlem!


Den senaste kampanjen som jag är med i är nappar från Bambino .  .  .Flytt på G!

Yes.. 1 december är det dags igen för sjuhundrafemtioelfte gången. . typ. Denna gången hamnar vi lite utanför stan men vi uppgraderar oss från en 3 rok till en 5 rok, vilket innebär att även L kan få ett eget rum, så de blir nice!! Vi har trivts bra i denna lgh då den är fresh och sådär & har en härlig veranda (som har fungerat lite som en lekplats till Z), men den är som sagt lite för liten. . . 

Några köksbilder från nuvarande lgh . . .


Long time no see...

...Japp! Har nog drabbats av bloggtorka! Men lägger in några bilder på L i den nya vagnen, vi bytte nämligen ut Teutonia spirit s3 vagnen (som enligt mig är instabil och lätt tippar när man svänger) till en Quinny. Lillkorven verkar inte bry sig nämnvärt och sussar lika sött i Quinnyn...

Har förresten kommit på mig själv med att fota lillen nästan bara då han sover hehe måste bli ändring på de, kan ju liksom vara trevlig att ha några på honom i vaket tillstånd också :)
RSS 2.0