E l l a -

Glad midsommar :)

Hoppas att ni alla har en riktigt bra midsommar! :) Själv har jag lyckats dra på mig en förkylning med ytterligare en bihåleinflammation på köpet, lite lagom kul såhär till midsommar :P Så idag har vi mest tagit det lungt här hemma, njutit av det fina vädret och grillat en massa gott. Z har badat i sin lilla vattenpool och åkt "vattenrutschbana". Testar att lägga in ett videoklipp på Z från dagens badande.En rolig reklam från Ikea, parodi på svenskt midsommarfirande hehe slutet är ju bäst, eller hur Fia !?


Söndag

Var ett tag sedan jag skrev något här.. hade ju nästan glömt att jag har en blogg! :P Idag var vi en sväng på stan, kikade i de affärer som är öppna på söndagar, gick till Pacos och käkade, sedan blev det en sväng till stadsparken så Z fick leka av sig och till sist gick vi alla på bio - Alvin & gänget 2. Det var första gången som Z gick på bio och det fungerade faktiskt bra, han satt stilla under hela filmen som var 1½ timme lång. Det var kanske inte den bästa filmen för en 3åring men det var den enda som gick idag och som var barntillåten, Z verkade iaf gilla den =)


Marknadsafton

Igår var vi en sväng på marknadsafton här i stan, men det var så varmt och knökfullt med folk så vi blev inte långvariga. Z fick i alla fall åka karusell & hoppa hoppborg och käka glass :) Jag var helt färdig när vi kom hem, börjar bli riktigt tungt nu i värmen med magen i vädret :P

RSS 2.0