E l l a -

Gott Nytt År!


Empire State of Mind

I like it..  Alicia gör ju hela låten! haha synd bara att Jay-z rappar som en åsnatjabba tjena hallå!

Jahapp då var julen över & snart är det nyår :) Julen var nice, på julafton firade vi med en del av min släkt hos Z´s mormor & morfar, sedan på juldagen firade vi med C´s hemma hos oss, de firar alltid den 25e istället för 24e. Z fick många fina julklappar och tyckte det var super kul med tomten =) Lägger nog in lite bilder från julen vid ett senare tillfälle. Snart ska vi iväg med Z till vårdcentralen, han är förkyld och hostar mkt, sedan har han klagat på att han har ont i örat nu flera gånger det senaste dygnet, så kanske behöver penicillin om det är en öroninflammation. Vi hade egentligen tänkt att åka till Sthlm o sova på hotell i 2 nätter nu över nyår, men vi var lite sent ute med att boka så hittade inget bra till bra ett pris... Sen är det inte någon höjdare att åka iväg nu när Z är förkyld. Så det får bli en lugn nyår här i Örebro istället hehe.. shit kan inte ens komma ihåg när jag firade nyår här sist.. men många år sedan var det!

God Jul!(bild: Eva Melhuish)


Hittade förresten några gamla julkort på Z, dom 3 första korten är 2 år gamla & de 2 sista korten är från förra julen.


Lillen i tidningen ♥


09 12 22

~~~~ Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Zions födelsedag, hurra hurra hurra!!! ~~~~

En trevlig dag med besök från Z´s mormor, hans moster, hennes fästman & Z´s kusiner Vilma & Albin. Z fick fina paket & är helnöjd! Imorgon kommer C´s lillebror & Z´s andra moster med Z´s kusiner Agnes & Elin så då blir det ett litet kalas till ッ
Jag har fortfarande inte fått min kamera tillbaka så använder mobilkameran... = dålig kvalité, men det är väll bättre än inga bilder alls.

Tårta med jordgubbar


Han fick bla. trumset & gitarr, så nu får jag & C skaffa öronproppar ;P

Pulka! ッ

Igår var vi ute och åkte lite pulka :) Jag hade nog lika roligt som Z haha älskar att åka pulka..

   

 


In & rösta på Z

Vinterbild tävling, gå in på länken nedan & rösta på Z aka. snögubben ;)

http://fototavling.idg.se/bildtavling/13/vote.jsp?mid=cfa57ef5655b473f

Hey!

Det var inte igår jag skrev något här, har ju nästan glömt bort att jag har en blogg! Men allt är bra med oss i alla fall & snart e det jul! =) Var så himla sugen på att skaffa en riktig julgran i år, har aldrig någonsin haft det, utan har bara haft plastgranar.. inget större fel med dom egentligen, men en riktig är ju mycket finare och luktar ju så himla gott! Efter mycket trasslande så lyckades vi i alla fall få tag i både gran & fot, som nu står i vardagsrummet och lyser =) Z har pajjat min kamera genom att kasta den i golvet.. så den är inne på reparation & har varit det nu i några veckor.. kan alltså inte ta några bilder.. men återkommer vid ett senare tillfälle när kameran är fixad. Adios!!

Update:
tog en bild på granen med mobilen, haha men måste säga att den ser faktiskt mycket finare ut i verkligheten än på bilden..

RSS 2.0