E l l a -

Beebook

Fick hem boken från Beebook som jag beställde för ett tag sedan. Det är en personlig sagobok där barnet har huvudrollen i boken, så barnets namn står i texten och det är även en bild på barnet på varje sida. Himla roligt tyckte både jag och Z... allt var ju bra förutom en liten detalj... finn ett "fel" med bilderna i boken... ?

 Jag menar de kunde väll ha ansträngt sig liiite i alla fall för att få kroppens färg att passa till färgen på ansiktet på barnet ?


Kommentarer
Postat av: BloppFashion UF

Hej!Vi är ett UF-företag som just nu försöker marknadsföra vår unika hemsida http://BloppFashion.seEftersom du äger en blogg och dessutom är tjej med modeintresse är vårt koncept kanske något för dig! En hemsida där man kan starta sin egna Bloppis, ta del av modeinspiration, ha chansen att bli veckans blogg samt få ökad trafik till sin blogg..Låter det som något för dig? Det minsta du kan göra är att klicka på länken och kanske skriva en åsikt om vad du tycker om hemsidan på vår blogg: http://FollowUF.blogg.seHa en fortsatt trevlig dag!Med vänliga hälsningar BloppFashion UF.

2011-01-24 @ 20:16:51
URL: http://bloppfashion.se
Postat av: cammie

ehh? betalde du mycket för den boken?.. tycker helt klart att dom får anpassa. ser ju helt mongo ut annars =( tråkigt!

2011-02-10 @ 22:36:33
URL: http://tuschaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
BFA Personligt bloggar Affärsverksamhet bloggar Shopping och Mode Blogg listad på Bloggtoppen.se
RSS 2.0